Головне лого
Зображення - 1

Всі рецепти

Запечена картопелька грудинкою «Українською»

Що треба:

Спосіб приготування:

  • Ретельно вимити картоплю, розрізати навпіл та викласти у форму для запікання, присипавши зверху сіллю.

    Ретельно вимити картоплю, розрізати навпіл та викласти у форму для запікання, присипавши зверху сіллю.

  • Поки картопля запікається, обсмажити дрібно нарізану грудинку Українську та нарізати кубиками сир.

    Поки картопля запікається, обсмажити дрібно нарізану грудинку Українську та нарізати кубиками сир.

  • Вийняти серединку з запеченої картоплі, пом’яти її та змішати з грудинкою і сиром.

    Вийняти серединку з запеченої картоплі, пом’яти її та змішати з грудинкою і сиром.

  • Заповнити шкірку картоплі сумішшю та поставити все назад до духовки на 5 хв, поки не розплавиться сир.

    Заповнити шкірку картоплі сумішшю та поставити все назад до духовки на 5 хв, поки не розплавиться сир.

  • Смачного!

    Смачного!