Головне лого
Зображення - 1

Всі рецепти

Паста з гарбузом та грудинкою «Українською»

Що треба:

Спосіб приготування:

  • Почисти, наріж та відправ у духовку гарбуз, щоб він розм’якнув.

    Почисти, наріж та відправ у духовку гарбуз, щоб він розм’якнув.

  • Обсмаж на пательні грудинку «Українську»

    Обсмаж на пательні грудинку «Українську»

  • Постав відварюватися пасту

    Постав відварюватися пасту

  • Коли гарбуз розм’якне, вийми середину та подбіни її у блендері до пастоподібного стану.

    Коли гарбуз розм’якне, вийми середину та подбіни її у блендері до пастоподібного стану.

  • Додай гарбуз до залишків олії та соку з грудинки на пательні, додай трохи води з пасти.

    Додай гарбуз до залишків олії та соку з грудинки на пательні, додай трохи води з пасти.

  • Доготуй пасту у отриманому соусі.

    Доготуй пасту у отриманому соусі.

  • Виклади все на тарілку та прикрась базиліком за бажанням. Запрошуй до столу рідних і смакуй ідеальну осінню страву!

    Виклади все на тарілку та прикрась базиліком за бажанням. Запрошуй до столу рідних і смакуй ідеальну осінню страву!