Всі рецепти
Паста з гарбузом та грудинкою «Українською»
Що треба:
-
Грудинка «Українська»
- Маленький гарбуз
- Улюблений вид пасти
- Пармезан
- Улюблені спеції
Спосіб приготування:
-
Почисти, наріж та відправ у духовку гарбуз, щоб він розм’якнув.
-
Обсмаж на пательні грудинку «Українську»
-
Постав відварюватися пасту
-
Коли гарбуз розм’якне, вийми середину та подбіни її у блендері до пастоподібного стану.
-
Додай гарбуз до залишків олії та соку з грудинки на пательні, додай трохи води з пасти.
-
Доготуй пасту у отриманому соусі.
-
Виклади все на тарілку та прикрась базиліком за бажанням. Запрошуй до столу рідних і смакуй ідеальну осінню страву!