Головне лого
Зображення - 1

Всі рецепти

Вареники з картоплею та грудинкою «Українською»

Для тіста:

  • 500 г борошна
  • 250 мл молока
  • 1 яйце
  • 1 ст.л. цукру
  • Дрібка солі

Для засмажки:

Для начинки:

  • Картопляне пюре

Спосіб приготування:

  • Замішуємо тісто. Не лякайся, воно трохи туге, але стане ідеальним після 15 хв під рушником.

    Замішуємо тісто. Не лякайся, воно трохи туге, але стане ідеальним після 15 хв під рушником.

  • Тим часом робимо засмажку з грудинки та цибульки.

    Тим часом робимо засмажку з грудинки та цибульки.

  • Розкатуємо тісто, викладаємо картопляне пюре, ліпимо вареники

    Розкатуємо тісто, викладаємо картопляне пюре, ліпимо вареники

  • Варимо, поки не спливуть, ще хвилинку – і готово!

    Варимо, поки не спливуть, ще хвилинку – і готово!

  • Зверху додаємо грудинку з цибулькою та щедру ложку сметани. Насолоджуйся!

    Зверху додаємо грудинку з цибулькою та щедру ложку сметани. Насолоджуйся!