Всі рецепти
Вареники з картоплею та грудинкою «Українською»
Для тіста:
- 500 г борошна
- 250 мл молока
- 1 яйце
- 1 ст.л. цукру
- Дрібка солі
Для засмажки:
-
Грудинка «Українська»
- Цибуля
Для начинки:
- Картопляне пюре
Спосіб приготування:
-
Замішуємо тісто. Не лякайся, воно трохи туге, але стане ідеальним після 15 хв під рушником.
-
Тим часом робимо засмажку з грудинки та цибульки.
-
Розкатуємо тісто, викладаємо картопляне пюре, ліпимо вареники
-
Варимо, поки не спливуть, ще хвилинку – і готово!
-
Зверху додаємо грудинку з цибулькою та щедру ложку сметани. Насолоджуйся!